Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Aurareading

Het woord reading is de ingeburgerde term voor het lezen van iemands aura en chakra's. Door opvoeding en allerlei andere ervaringen wordt ons karakter gevormd en in de loop der jaren ontstaan diverse patronen waarmee we reageren op het leven om ons heen. Die patronen zijn leesbaar in iemands aura, de chakra's laten in de regel wat meer gedetailleerde informatie zien over het ontstane patroon.


Waarmee kan de informatie uit een reading jou helpen?


Een reading is in eerste instantie een diagnostisch middel. Soms weet iemand gewoon niet meer waarom hij reageert zoals hij reageert en allerlei ontstane patronen die in het verleden noodzakelijk waren kunnen in het hier en nu niet meer adequaat zijn. Zo kunnen er vragen ontstaan over relaties, familie, over het werk of bedrijf. Door een reading kunnen deze dingen weer op een rij gezet worden en kan er inzicht ontstaan in bepaalde patronen. Met een reading is het echter niet mogelijk de toekomst te voorspellen, elk mens heeft een eigen vrije wil en maakt zijn eigen keuzes.

De informatie in een aura-reading is bedoeld om het bewustwordingsproces in jou te ondersteunen of te stimuleren. In een aurareading kunt je nieuwe of aanvullende informatie ontvangen over de aard van een psychisch probleem dat je hebt en over de oorzaak ervan. Ook ontvang je verschillende suggesties voor mogelijke oplossingen.


In mijn praktijk ga ik ervan uit dat een probleem niet voor niks op jouw weg komt, en dat het dus een bepaalde betekenis heeft binnen jouw levenspad.


Vaak vormt een probleem of ervaring, waarmee jij innerlijk intens worstelt, tevens een uitnodiging tot het ontplooien van bepaalde aspecten in jouw ziel, die tot dan toe onderbelicht zijn gebleven. In de ontwikkeling van deze aspecten ligt vaak de betekenis of de ‘verborgen vrucht’ van zo’n probleem of negatieve ervaring.


Voor alle informatie die je in een reading ontvangt, geldt dat je voor jezelf moet beslissen wat jou als waarachtig en waardevol in de oren klinkt. De informatie wordt intuïtief ontvangen. Het zal ongetwijfeld voorkomen dat ik bepaalde informatie niet helemaal zuiver ontvang, of dat ik de beelden die ik zie soms vertaal in woorden die voor jou andere associaties hebben dan voor mij. Het is daarom van belang zelf jouw intuïtie te gebruiken bij het aanhoren van een reading!


Hoe vindt de reading plaats?

Tijdens een reading zit men op ongeveer twee meter afstand tegenover elkaar waarbij de reader de ogen gesloten houdt. Hij leest de aura en chakra's en vertelt wat hij daarin waarneemt en zijn interpretatie daarvan. Tijdens dit proces blijft hij aanspreekbaar. Een reader kan niet alles zien; wanneer iemand persé iets geheim moet of wil houden blijft dit ook geheim. Een reading kan de kwaliteit van het leven verbeteren!


Na de reading volgt altijd nog een gesprek, waarbij gekeken wordt of er behoefte is aan hulp bij het oplossen van de eventueel ontdekte problemen. Bekeken wordt welke vorm van hulp het beste bij de hulpvraag past. Een dagdeel van ongeveer 3 uur.