Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Healen met Reiki: De letterlijke vertaling van healen is genezen. Toch is het een woord wat specifiek gebruikt wordt door personen die zich met spiritualiteit bezig houden. In deze wereld wordt genezen dan ook breder gezien en richt de healer zich voornamelijk op een harmonieuze genezing van zowel lichaam en geest. Je kunt een healing met Reiki ervaren door handoplegging of door een healing op afstand. Bij een healing door handoplegging ben je fysiek in de praktijk aanwezig en hebt je de keuze uit een kleine behandeling (ca, 45 minuten) en een grote behandeling (ca. 90 minuten). Een behandeling op afstand vindt plaats via een fote van je met de naam en geboortedatum. Er wordt een tijd afgesproken wanneer de behandeling zal plaats vinden en je ontvangt de behandeling op die tijd, onafhankelijk van waar jij je op dat moment bevindt.


Verder kun je leren hoe je jezelf of anderen kunt behandelen met Reiki. Kennis maken met deze vorm van behandelen kan via een workshop. In deze workshop zal je bekent worden gemaakt met healing d.m.v. Reiki. Je krijgt een inwijding die enkele weken blijft werken zodat je tijdens de workshop en enkele weken daarna Reiki-energie kunt ervaren en er daadwerkelijk mee kunt werken. Een middag of avond gedurende 3 uur. 

Reikibijeenkomsten

Reiki 1 treffen:

Er worden oefeningen gedaan om jezelf en anderen te behandelen, en energie te voelen. Een middag of avond per maand, gedurende 3-4 uur.


Reiki 2 treffen:

Er wordt gewerkt aan jezelf of aan anderen met symbolen, op afstand, in verleden, heden en toekomst. Je hebt de mogelijkheid met de hele groep Reiki te sturen. Een middag of avond per maand, gedurende 3-4 uur.


Reiki 3 treffen:

Er wordt gewerkt met het meestersymbool, en hoe wordt ingewijdt, avonden organiseert en hoe je omgaat met problemen binnen de Reiki-groep. Een avond per 3 maanden, gedurende 3-4 uur. 

Inwijdingen

1e Graad:

Na een persoonlijk gesprek volgt de behandeling van het lesmateriaal en een meditatie. Daar tussendoor worden de inwijdingen gegeven. Daarna oefenen we een grote behandeling, een kleine behandeling, een zelfbehandeling en leren we hoe we een chakra harmonisatie doen. Een dag van 9.00 uur tot 17.00 uur en een dagdeel van 3 uur.


2e Graad:

Na een persoonlijk gesprek wordt het lesmateriaal en de symbolen behandelt. Daarna wordt gemediteerd en de inwijding gegeven. Dan werken met de symbolen en een behandeling op afstand. Hierna volgt een hartverbinding. Een dagdeel van 9.00 uur tot 17.00 uur. Een dagdeel van 3 uur. 

3e Graad:

Behandeling van het lesmateriaal, symbolen, een meditatie en de inwijding. Leren hoe je jezelf het meestersymbool eigen maakt, en leren in te wijden. Een dag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Een dagdeel of avond van 3 uur.


Om ingewijd te worden in de 3e graad moet je eerst ingewijd zijn in de 1e en 2e graad. Aangeraden wordt ook ingewijd te zijn in de 4e graad. Verder moet je minimaal 1 jaar intensief met Reiki gewerkt hebben en regelmatig Reiki-een en Reiki-twee treffen bezocht hebben.


4e Graad:

Behandeling van het lesmateriaal, symbolen, een meditatie en de inwijdingen. Bij de inwijdingen worden het hartchakra en het keelchakra geopend en het trillingsniveau verhoogd. Daarna wordt gewerkt met de symbolen en geleerd de energie ervan te voelen. Een dagdeel of avond van 4 uur.